Black Clover avsnitt 133 Timing - När släpps det?

Black Clover avsnitt 133 Släppdatum
Black Clover avsnitt 133 Släppdatum

Den japanska anime-serien Black Clover kommer att bryta sin paus med sitt kommande 133: e avsnitt, och fans ser fram emot att se Asta tillbaka i aktion. Enligt de senaste uppdateringarna kommer avsnitt 133 att vara ganska intensivt, och fans kommer att se ett ansikte mellan Asta och Leo.


Vi har samlat alla senaste uppdateringar och information om den kommande säsongen, så här är allt du behöver veta om den kommande Black Clover-avsnittet 133.

Vad är Plot of Black Clover avsnitt 133? Finns det någon trailer för det?

Black Clover avsnitt 133 Släppdatum
Black Clover avsnitt 133 Släppdatum

Showen kretsar främst kring en ung föräldralös som heter Asta, och den följer hans historia om hur han får magiska krafter genom att träna extremt hårt. Asta och en föräldralös Yuno övergavs och uppfostrades av en präst som hittade dem i en kyrka. Berättelsen spelas i en värld där folket föddes med förmågan att använda mana som magiska krafter, men Asta var den enda som inte kunde göra det, och han var tvungen att genomgå extrem fysisk träning för att uppnå det. Å andra sidan betraktas Yuno som ett underbarn med enorm talang för att utöva magi. Berättelsen följer på deras drömmar om att bli nästa Wizard King, när de tar ett steg närmare för att uppnå sina drömmar genom att gå med i en Magic Knight-grupp efter att ha fått de fyra bladgrimoire (Yuno) och fembladiga grimoire (Asta).



Black Clover Episode heter 'The Lion Awaken, Continued' och det kommer att fortsätta historien om den första delen av 'The Lion Awaken' i avsnitt 132. Enligt de tidiga spoilrarna kommer Young Knights att rädda sig för att erövra fängelsehålan under tiden kommer Asta och Leo att försöka toppa en annan genom att erövra den först.


Du kan se den officiella trailern för det kommande Black Clover avsnittet 133 för att få en uppfattning om avsnittet.

Vem är i Cast of Black Clover?

Besättningen av Black Clover inkluderar:


  • Gakuto Kajiwara som Asta
  • Nobunaga Shimazaki som Yuno
  • Kana Yūki som Noelle Silva
  • Syn Hikari som Lumiere Silvamillion Clover
  • Toshiyuki Morikawa som Julius Novachrono
  • Jun Miyamoto som Augustus Kira Clover XIII
  • Hiroshi Tsuchida som Damnatio Kira
  • Eiichiro Tokumoto som Owen
  • Junichi Suwabe som Yami Sukehiro
  • Jun Fukuyama som Finral Roulacase
  • Genki Muro som Magna Swing
  • Ayumu Murase som Luck Voltia

När är Black Clover avsnitt 133 släppdatum? Vad är tidsinställningarna? Var ska man titta på det?

Black Clover avsnitt 133 kommer att släppas den 7 juli 2020 och tidpunkterna är: 03:25 PDT, 05:25 CDT, 06:25 EDT, 11:25 AM BST, 8:25 PM JDT, 8:25 PM KDT,